Nyitott kapuk jelentkezés

 • Nyitott kapuk az ApróTalpakban!

 • Szeretettel várunk minden, bölcsi és ovi iránt érdeklődő Szülőt az Apró Talpak angol-magyar Magán Bölcsődébe és Óvodába!

  Gyertek és ismerjetek meg bennünket! Hogy miért is jó nálunk gyereknek lenni? Miért szeretik a gyerekek és szüleik az Apró Talpak angol-magyar bölcsit és ovit?
  Családias hangulatú intézményünkben fontos számunkra, hogy minden gyermek érzelmi biztonságban érezze magát, vidám hangulatban, egy kedves közösség aktív tagja legyen.

  Várunk benneteket ismerkedni, beszélgetni, körbe nézni, hogy elmeséljük, hogyan is valósítjuk meg a kétnyelvű nevelést a mindennapokban, milyen az élet nálunk, milyen változatos programokkal és foglalkozásokkal igyekszünk színesebbé tenni a gyermekek életét.

 • A járványügyi helyzetre való tekintettel a Nyitott Kapuk programunk ebben az évben eltér a megszokottól:

  ·       kérünk benneteket, hogy gyermek nélkül érkezzetek,

  ·       a látogatás folyamán most egy szülőpárt tudunk fogadni

  ·       a helyszíni tájékoztatás a hatályos járványügyi előírások betartásával történik.

  A Nyitott Kapukon való részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a lenti űrlap kitöltésével lehet. Az egyéni látogatási időpontot ezt követően, telefonon egyeztetjük Veletek.

  Minden érdeklődőt szeretettel várunk,

  az Apró Talpak csapata

  Küldje el jelentkezését a lenti regisztrációs űrlap segítségével.

  Jelentkezése munkatársunk visszajelzése után lesz érvényes.

 • Az adatkezelő adatkezelési tájékoztatóját megismertem, annak alapján a megadott személyes adataim kapcsolattartási célú kezeléséhez hozzájárulok.